Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /inc/operation.php on line 216

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /inc/operation.php on line 589

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /inc/operation.php on line 593

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /inc/operation.php on line 595

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /inc/function/sklep.php on line 83

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /inc/function/sklep.php on line 83
Stewia - Produkty ze Stewi - Better Stevia
Dodaj opinię

Leonore

Bardzo dobra w smaku. Zawsze kupowałam ksylitol (jest drogi), a Stevii nie, odkąd posłodziłam sobie raz ka...

Magdalena Pawluczuk

Na wstępie dziękuję za możliwość przetestowania Better Stevii :) Jako cukrzyk, mam ograniczoną możliwo...

MAGDA

DLA MNIE SMAKIEM NIE RÓŻNI SIĘ OD CUKRU . SUPER

Personel naukowy

Michael Lelah

Michael Lelah, Dyrektor Techniczny
Tytuł doktora w zakresie inżynierii chemicznej, University of Wisconsin-Madison

Odpowiedzialny za:
Jakość, badania i rozwój, wsparcie dietetyków, doradztwo prawne, kwestie ustawowe, sprawy naukowe

Członek:
Naukowa Rada Doradcza, Instytut Badań nad Medycyną Naturalną, Stowarzyszenie Produktów Naturalnych-Komisja ComPli, Stowarzyszenie Produktów Naturalnych Chiny-Zarząd.

Joseph Zhou

Joseph Zhou, Starszy specjalista naukowy
Tytuł doktora w zakresie chemii analitycznej i chemii fizycznej, University of Illinois Studia podyplomowe w zakresie farmacji, University of Michigan

Członek:
Amerykańskie Towarzystwo Chemiczne, Stowarzyszenie Farmaceutów Amerykańskich, AOAC International. Wykładowca kontraktowy na University of Illinois-Chicago

Najnowsze publikacje:
“Określanie zawartości siarczanu chondronityny w surowcach i suplementach diety za pomocą chromatografii cieczowej z detekcją UV (HPLC-UV) po hydrolizie enzymatycznej: proces walidacji w jednym laboratorium”, opublikowane przez Journal of AOAC International.

Odpowiedzialny za:
Metody analityczne, badania stabilności

Jon Cassista

Jon Cassista, Starszy specjalista naukowy
Tytuł doktora w zakresie biologii, Harvard University

Członek:
Amerykańskie Towarzystwo Mikrobiologiczne, American Oil Chemists Society, AOAC International

Najnowsze publikacje:
“Wpływ analizy ryzyka na badania bezpieczeństwa suplementów diety.” Food Safety Magazine, czerwiec/lipiec 2006 (wraz z Neogen). -AOAC Wrzesień 2005 praca zatytułowana “Oznaczanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych w suplementach diety”

Odpowiedzialny za:
Mikrobiologia, badania kliniczne

Ted Waszkuc

Ted Waszkuc, Specjalista ds. metodologii
Tytuł doktora w zakresie chemii organicznej, Uniwersytet Łódzki, Polska

Członek:
Amerykańskie Towarzystwo Chemiczne, Towarzystwo Badań nad Roślinami Leczniczymi, Niemcy.

Najnowsze publikacje:
“Oznaczanie glukozaminy w surowcach i suplementach diety zawierających siarczan glukozaminy i/lub chlorowodorek glukozaminy za pomocą chromatografii cieczowej z derywatyzacją FMOC-Su.” Journal of AOAC International, Lipiec/Sierpień 2005.

Odpowiedzialny za:
Chemia analityczna

Neil Levin

Neil Levin, Kierownik ds. edukacji dietetycznej
C.C.N., D.A.N.L.A.

Dyplom w zakresie zaawansowanej laboratoryjnej oceny dietetycznej. Członek Międzynarodowego i Amerykańskiego Towarzystwa Dietetyków Klinicznych.

Najnowsze publikacje:
“Wielkie zamieszanie: “Nieprecyzyjne badania i nierzetelne media wprowadzają zamęt w odbiorze wpływu suplementów diety na zdrowie”, Journal of Applied Nutrition, 55(1),8,2005.

Odpowiedzialny za:
Dietetyka, Edukacja, Rzecznictwo.

Upasana R. Abbott

Upasana R. Abbott, Specjalista ds. Badań i Rozwoju
Tytuł doktora w zakresie technologii żywności, Punjab Agricultural University, Indie

Odpowiedzialna za:
Rozwój nowych produktów

Andrew Frampton

Andrew Frampton, Kierownik ds. Badan i Rozwoju
Magister inżynier technologii żywności i dietetyki, University of Illinois
Dyplom licencjata w zakresie technologii żywności i dietetyki, Colorado State University

Odpowiedzialny za:
Rozwój nowych produktów i utrzymanie produktu

Amy Kosowski

Amy Kosowski, Specjalista naukowy
Magister, University of Chicago; Dietetyka i biologia żywności L.D.N., Stan Illinois

Odpowiedzialna za:
Dietetyka, kwestie naukowe, wpływ na organizm i funkcjonowanie ciała, badania patentowe

Mary Ann Maloney

Mary Ann Maloney, Kierownik ds. zapewnienia jakości/kontroli jakości
Licencjat chemii, Maryville College

20-letnie doświadczenie w zakresie jakości suplementów diety, leków OTC i kosmetyków.

Członek:
Amerykańskie Towarzystwo Chemiczne.

Odpowiedzialna za:
Zapewnienie i kontrolę jakości

Nilesh Patel

Nilesh Patel, Zapewnienie jakości prac badawczo-rozwojowych
Licencjat biologii, University of Iowa
Dyplom lekarza medycyny homeopatycznej, Indie
Dyplom dietetyka na American Health Science University

Odpowiedzialny za:
Zapewnienie jakości nowych produktów

Lou J. Demers

Lou J. Demers, Chemik Działu Badań i Rozwoju
Magister chemii o specjalności chemia organiczna, St. Norbert College

Odpowiedzialny za:
Receptury produktów do pielęgnacji ciała

Nick Rana

Nick Rana, Dyplomowany dietetyk
Dyplom dietetyka na American Health Science University

Odpowiedzialny za:
Usługi dietetyczne

Allen Studzinski

Allen Studzinski, Dyplomowany dietetyk
Dyplom licencjata na University of Illinois-Chicago
Dyplom dietetyka na American Health Science University

Odpowiedzialny za: Usługi dietetyczne

Susan Kraemer-Berkman

Susan Kraemer-Berkman, Kierownik laboratorium kontroli jakości
Dyplom licencjata na Wydziale Biologii, Northern Illinois University

Odpowiedzialna za:
Laboratoria chemii analitycznej, chemii fizycznej i mikrobiologii

Wsparcie techniczne na terenie Kanady

Heather Fox

Dr. Heather Fox, Spiker/Pisarz/Trener
Ph.D., N.D., D.Ac. – (tytuł doktora w zakresie medycyny alternatywnej, medycyny naturopatycznej i akupunktury – Indyjski Wydział Medycyny Alternatywnej przy Uniwersytecie Pokoju ONZ, Kalkuta, Indie)

Kati Scocchia

Kati Scocchia, Dopuszczenie do obrotu i zapewnienie jakości produktu
Magister biologii ludzkiej i dietetyki, University of Guelph. Ontario BA.Sc.
(Dyplom licencjata w zakresie dietetyki praktycznej) University of Guelph, Ontario

Bernd Licht

Bernd Licht, Kierownik ds. zapewnienia jakości i obsługi prawnej
Dyplom licencjata na Wydziale Chemii, University of Guelph, Ontario

Serwis odwiedziło: 1053070 osób, obecnie na stronie przebywa: 4 osoby
Projekt MediaLab